четвер, 08 липня 2010 18:39

Даріо Срна став батьком

Даріо Срна став батьком

Сьогодні, 8 липня, приємна звістка надійшла з сім'ї капітана донецького "Шахтаря".

Дружина Даріо Срни Мірела народила дочку. Від усієї душі вітаємо щасливих батьків з поповненням. Бажаємо донечці здоров'я, а родині - миру, тепла і благополуччя!

Нагадаємо, в травні цього року капітан "Шахтаря" Даріо Срна одружився на своїй давній подрузі Мірелі Форіч. Весь день у Дубровнику йшов дощ, але похмура погода не зіпсувала радість молодятам.

Як повідомляли хорватські ЗМІ, Даріо і Мірела сказали один одному "так" на прикрашеній білими квітами терасі вілли Agava, розташованої на березі Адріатичного моря.

Наречена була одягнена в романтичне біле весільне плаття без рукавів, яке лише підкреслювало її животик, наречений - в елегантному чорному костюмі.

Свідком з боку Срни виступав його нерозлучний приятель і тезко Даріо Загора - колишній футболіст загребського "Динамо", який нині виступає за норвезький "Русенборг", Міреллу Форіч до вівтаря супроводжувала її найкраща подруга Лючія Томич.

Прес-служба ФК "Шахтер", Utro

Зараз ви читаєте новину «Даріо Срна став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі