вівторок, 24 вересня 2024 19:40

Даніель Дюбуа готовий провести бій-реванш з Ентоні Джошуа

Даніель Дюбуа готовий провести бій-реванш з  Ентоні Джошуа
Даніель Дюбуа готовий провести бій-реванш з Ентоні Джошуа. Фото: ringside24.com

Чемпіон IBF у надважкій вазі Даніель Дюбуа готовий провести бій-реванш з Ентоні Джошуа.

Про це повідомляє talkSPORT.

"Так, якщо це станеться у майбутньому, то я хочу на це піти. Я хочу досягнути ще більшого наступного разу. Я також знаю, де мені потрібно покращитися, тому як чемпіон і боєць я хочу щоразу доводити людям, що вони неправі", - сказав Дюбуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Усик прокоментував перемогу Дюбуа над Джошуа

Дюбуа вперше захистив чемпіонський пояс та здобув третю поспіль перемогу. Для Джошуа це четверта поразка в кар'єрі.

Наразі Данієль Дюбуа може претендувати на поєдинок із переможцем реваншу між Олександром Усиком та його земляком Тайсоном Ф'юрі. Цей бій запланований на 21 грудня.

Джошуа сенсаційно програв Дюбуа поєдинок за титул Міжнародної федерації боксу (IBF) у суперважкій вазі. Бій завершився нокаутом у п'ятому раунді.

Поєдинок відбувся 21 вересня на стадіоні Вемблі у Лондоні. Боксери вийшли у ринг близько 00:00 за київським часом. На арені було приблизно 96 тис. глядачів.

"Дуже ним пишаюся, він ніколи не здавався, хоча ноги підводили його. Джошуа продовжував старатися. Коли ти знаходишся поряд із таким потужним панчером, все може статися. Він ніколи не припиняв спроб підвестися, навіть коли не міг цього зробити. Даніель Дюбуа заслуговує на похвалу, він справжній чемпіон світу. Вітаю його. Впевнений, що Ентоні скористається пунктом про реванш, це обов'язково. Це буде небезпечний бій, тому що впевненість Дюбуа у собі постійно зростає, але Ентоні віритиме, що зможе перемогти", – сказав Хірн.

Зараз ви читаєте новину «Даніель Дюбуа готовий провести бій-реванш з Ентоні Джошуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі