субота, 01 червня 2019 14:15

Цуренко розгромно програла в матчі третього кола чемпіонаті Франції

Цуренко розгромно програла в матчі третього кола чемпіонаті Франції
Цуренко не встигла відновити сили

Третя ракетка світу Сімона Халеп пробилася до четвертого кола грунтового турніру серії "Великого шолома" Roland Garros, в третьому раунді впевнено обігравши 27-го номера світового рейтингу Лесю Цуренко з рахунком 6:2, 6:1.

З перших геймів стало зрозуміло, що складний фізичний стан після важкого матчу проти Олександри Круніч не дозволить українці нав'язати боротьбу чинній чемпіонці турніру. Про це пише X-Sport

Обмінявшись брейками на старті, далі почалося повне домінування румунки, яке закінчилося її розгромною перемогою. За рахунку 0:3 у другому сеті Цуренко взяла медичний тайм-аут, після якого продовжила боротьбу, але змогла взяти лише гейм престижу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна залишила "Ролан Гаррос"

Матч тривав 53 хвилини. За цей час Халеп не зробила жодного ейсу, реалізувала 8 з 10 брейк-пойнтів і допустила 3 ​​подвійні помилки. На рахунку Цуренко також жодної подачі навиліт, 3 брейка і 5 помилок при введенні м'яча в гру.

Зараз ви читаєте новину «Цуренко розгромно програла в матчі третього кола чемпіонаті Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі