неділя, 11 листопада 2018 20:12

Що треба знати про найкращого гравця суперника України в Лізі Націй

В п'ятницю 16 листопада збірна України зіграє заключний матч групового етапу Ліги Націй. Суперником буде збірна Словаччини. Gazeta.ua розповість про одного з кращих захисників словаків Мілана Шкріняра.

Мілан народився в маленькому містечку Ж'яр-над-Гроном. Там розпочав виступати за місцеві футбольні клуби. В 12 років потрапив до футбольної школи "Жиліни" - одного з найвідоміших клубів Словаччини.

В березні 2012 року дебютував в основному складі команди. Після впевненого дебюту забронював місце в основному складі команди. Своєю впевненою грою зацікавив більш імениті клуби.

В 2016 році його підписала італійська "Сампдорія" заплативши солідні 6 мільйонів євро.

  В складі "Сампдорії" Шкріняр продовжив прогресувати
В складі "Сампдорії" Шкріняр продовжив прогресувати
В складі "Сампдорії" провів лише один рік. Його швидкий прогрес привернув увагу більш іменитої італійської команди - міланського "Інтера". За нього заплатили досить пристойні, навіть по сьогоднішніх мірках гроші - 34 мільйони євро. В складі "нерадзурі" став основним практично з перших же матчів. Шкріняр відвоював стабільне місце в стартовому складі не дивлячись на те, що йому було лише 22 роки.
  В національну збірну викликається регулярно з 2016 року
В національну збірну викликається регулярно з 2016 року
В поточному сезоні також є одним з кращих гравців "Інтера". А за даними авторитетного порталу transfermarkt на сьогоднішній день його вартість 50 мільйонів євро. Він є найдорочим гравцем у збірній Словаччини. На другому місці із солідним відривом, йде досвітчений гарвець "Наполі" - Марке Хамшик 30 мільйонів.
Скоріше за все в нестабільному "Інтері" він надовго не затримається. Вже йдуть чутки про інтерес до нього від "Баварії" та "Манчестер Юнайтед". Останні, нібито, зробили пропозицію в 75 мільйонів євро, але "Інтер" хоче більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сантьяго Соларі: що треба знати про нового тренера "Реала"

В першому матчі Ліги Націй між Україною та Словаччиною Шкріняр став антигероєм поєдинку. На прикінці матчу він збив у власному штрафному майданчику Віктора Циганкова. Українці цей пенальті реалізували і виграли матч.

Зараз ви читаєте новину «Що треба знати про найкращого гравця суперника України в Лізі Націй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі