понеділок, 14 червня 2010 18:57

ЧС-2010. Футболіст ЦСКА приніс Японії перемогу в матчі з Камеруном

ЧС-2010. Футболіст ЦСКА приніс Японії перемогу в матчі з Камеруном

Півзахисник московського ЦСКА Кейсуке Хонда забив єдиний гол у матчі Японія - Камерун на чемпіонаті світу 2010 року. Хонда відзначився на 39-й хвилині, забивши у ворота суперника ударом з близької відстані.

Японія перемогла з рахунком 1:0, набрала три очки і наздогнала Нідерланди в турнірній таблиці групи E.

Гра пройшла практично без гольових моментів. У першому таймі єдина небезпечна ситуація біля воріт однієї з команд виникла саме в епізоді з голом Хонди.

Камерунці ледве не зрівняли рахунок на 85-й хвилині зустрічі. Захисник Стефан Мбіа пробив з-за меж штрафного майданчика, але м'яч після його удару потрапив у поперечину.

Раніше в групі E збірна Голландії перемогла Данію з рахунком 2:0. Таким чином, після першого туру голландці і японці набрали по три очки.

ЧС-2010

ПАР

Груповий етап

Група E

Японія - Камерун - 1:0

Гол: 1:0 - Хонда (38).

ЯПОНІЯ: Кавасіма, Коман, Накадзава, Танака, Нагатомо, Хасебе (Інамото, 88), Абе, Мацуї (Окадзакі, 71), Ендо, Окубо (Яно, 81), Хонда.

КАМЕРУН: Хаміду, Мбія, Нкулу, Бассонг, Бінья, Матіп (Емана, 63), Макун (Нжітап, 77), Ено, Ето'О, Чупо-Мотінг (Ідрісс, 77), Вебо.

Попередження: Нкулу (74), Абе (90 +2).

За матеріалами Sports.ru, Лента

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Футболіст ЦСКА приніс Японії перемогу в матчі з Камеруном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі