понеділок, 01 червня 2020 21:00

Чому "вистрілив" Марлос

Чому "вистрілив" Марлос
Гравець "Шахтаря" Марлос забив два голи у ворота київського "Динамо". Фото: ФК "Шахтар"

Учорашня поразка "Динамо" має пригнічувати уболівальників команди з двох причин. Перша – порівняно недавно вони таке уже бачили. Поточна нічия – 1:1, а потім влучного вирішального удару завдав Марлос. Тоді тренером був Олександр Хацкевич. Нині – Олексій Михайличенко. Нічого не змінилося.

Друга і це найгірше – якщо Марлос може проявляти себе в таких поєдинках, це говорить про рівень динамівського супротиву – та не було його. Бо повільний та посттравматичний бразилець уже не годиться для серйозних поєдинків. Доведено Лігою чемпіонів та відбором на Євро. Там він не витримує темп. "Динамо" учора підтримати інтенсивність матчу не змогло – "козир", який завжди викладало, і без якого взагалі незрозуміло, на що може розраховувати нинішній тренерський штаб.

Тому "українізації" Марлоса та Мораеса після вчорашнього поєдинку радіти не варто. Нічого збірній вони на Євро не дадуть, хіба розтягнуть лаву запасних і вийдуть з неї, коли потрібно, щонайбільше, хвилин на 30.

"Динамо" учора підтримати інтенсивність матчу не змогло – "козир", який завжди викладало, і без якого взагалі незрозуміло, на що може розраховувати нинішній тренерський штаб

"Шахтар" проблемою Марлоса стурбувався уже давно і залучив Тете. Можливо, думає і щодо Мораеса. А учорашній вихід Маркоса Антоніо доводить, що з чергової когорти новачків донецького клубу можна розгледіти майбутнього, якщо не Фернандіньйо, то Фреда точно.

Для "Динамо" також не все безнадійно. Гіо Цитаїшвілі під час карантину тільки те й робив, що скаржився на відсутність довіри. Використав свій шанс проти "Олімпіка" настільки, що навіть Михайличенко зрозумів: діватися йому нікуди. І зіграв Цитаїшвілі так, що дав надію: і Циганков не розслаблятиметься, і заміна йому буде, якщо продадуть.
А от чи думає прямо вже Ігор Суркіс над заміною Михайличенку? Бо на друге місце – чотири претенденти. І не скажеш, що "Динамо" за грою, не за статусом, у цій боротьбі – фаворит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це найбільш впевнена перемога "Шахтаря" над "Динамо" за останні роки" - Франков

Наступний матч підопічні Михайличенка зіграють вдома проти "Олександрії" 7 червня, неділя.

Зараз ви читаєте новину «Чому "вистрілив" Марлос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі