середа, 05 лютого 2020 12:34

Чому Шевченко запросив до збірної України ще одного тренера

Чому Шевченко запросив до збірної України ще одного тренера
34-річний італійський тренер Андреа Аззалін відповідатиме за фізичну підготовку гравців збірної України. Фото: Daily Mail

34-річний італієць Андреа Аззалін став помічником Андрія Шевченка у національній збірній України.

Він уже був присутній на попередніх матчах збірної України проти Естонії та Сербії, але тоді про його призначення не було відомо нічого.

Аззалін спеціалізується на фізичній підготовці. Новий помічник Андрія Шевченка закінчив міланський університет. Працював із молодіжною збірною Італії. З 2014 року почав роботу в команді Клаудіо Раньєрі. Відповідав за фітнес у "Монако", "Нанті", збірній Греції. У сезоні 2015/16 виграв чемпіонат Англії з "Лестером".

Чим він може допомогти Шевченку?

1. Більшість наших футболістів ніколи не грали в офіційних матчах в червні. Зазвичай у цей час в УПЛ міжсезоння, тому футболісти перебувають у відпустках або тільки починають підготовку. Зараз же сезон має завершитися не у травні, а в кінці червня. У цей період треба вивести кондиції гравців на оптимальний рівень.

У сезоні 2015/16 виграв чемпіонат Англії з "Лестером"

2, Тарасу Степаненку, Андрію Ярмоленку, Євгену Коноплянці, Жуніору Мораесу, Марлосу та Андрію П'ятову - вже за тридцять років. Великі навантаження та продовження сезону ще на місяць для вікових гравців даються важче.

3. У збірній України багато травмованих: Андрій Ярмоленко зможе грати тільки за місяць. Роман Яремчук – ближче до травня. Мав проблеми Зінченко, має ушкодження Циганов , відновлюється Бурда. Кожен із цих футболістів має підійти до Євро у хорошій фізичній формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тасотті та Малдера міняють тактику збірної України

На Євро-2020 збірна України стартує 14 червня. У Амстердамі зіграє проти Нідерландів. Наступний матч - 18 червня в Бухаресті, суперник визначиться у матчах плейоф Ліги націй. 22 червня у тому ж Бухаресті фінішуємо у груповому турнірі матчем проти Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Чому Шевченко запросив до збірної України ще одного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі