субота, 26 травня 2018 20:11

Чим надихають фіналістів Ліги чемпіонів сексапільні другі половинки
13

Кохана півзахисника "Ліверпуля" Алекса Окслейда-Чемберлена Перрі
Фото: kanalukraina.tv
Кохана захисника "Ліверпуля" Альберто Морено Лілія
Дівчина півзахисника "Реала" Іско Сара
Дівчина голкіпера "Ліверпуля" Лоріса Каріуса Памела
Дівчина захисника "Ліверпуля" Ендрю Робертсона Рейчел

Сьогодні в Києві відбудеться головна подія року для клубного європейського футболу - фінал Ліги чемпіонів 2017/2018. У вирішальній битві за титул переможця зійдуться іспанський "Реал" та англійський "Ліверпуль".

Вже багато було зроблено аналізів і прогнозів з приводу того, які козирі є у гравців однієї та іншої команди, щоб перемогти в одному з головних матчів року (а для когось, напевно, і матчу всього футбольного життя).

Але є у футболістів, як в складі "вершкових", так і "червоних" свій туз у рукаві - це їхні другі половинки, які надихають своїх чоловіків здійснювати подвиги на футбольному полі. І зовнішність яких не менш яскрава, ніж виступи самих гравців. Чому? Подивіться фотогалерею і навряд чи ще залишаться питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим підкорила соцмережі гаряча подруга лідера "Реала"

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів сезону 2017/2018 між "Реалом" і "Ліверпулем" відбудеться сьогодні, на НСК "Олімпійський". Початок - о 21.45.

Зараз ви читаєте новину «Чим надихають фіналістів Ліги чемпіонів сексапільні другі половинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі