неділя, 15 липня 2012 10:56

Чиліч не дозволив Долгополову захистити титул в Умазі

Чиліч не дозволив Долгополову захистити титул в Умазі
Олександр Долгополов склав повноваження чинного чемпіона турніру в Умазі ФОТО: isport.ua

14 липня, в Умазі (Хорватія) на турнірі АТР Vegeta Croatia Open Umag на відкритих кортах (ґрунт) з призовим фондом € 358,425 відбувся другий півфінальний матч.

19-я ракетка світу, 23-річний українець Олександр Долгополов склав повноваження чинного чемпіона, програвши своєму ровеснику, господареві корту Маріну Чилічу, який займає у світовому рейтингу 15-е місце з рахунком 5:7, 2:6.

Поєдинок тривав 1 годину 21 хвилину. За цей час Олександр реалізував обидва свої брейк-пойнта, але програв п'ять геймів на своїй подачі. Обидва суперники виконали по одному Ейсу, при цьому українець на подачі помилився 4 рази, а його опонент - два. За всю гру Долгополов виграв 49 очок проти 65 у Чиліча. Тепер рахунок в особистому протистоянні тенісистів став рівним - 1:1.

За титул в Умазі Марін Чиліч битиметься з 24-ю ракеткою світу іспанцем Марселем Гранольєрсом, який трохи раніше залишив за бортом свого співвітчизника Фернандо Вердаско.

Раніше Чиліч і Гранольєрс ще не зустрічалися на турнірах АТР.

Теніс. АТР Vegeta Croatia Open Umag. Умаг (Хорватія). Відкриті корти (ґрунт). Призовий фонд € 358,425. 28 учасників.

? фіналу

Марін Чиліч (Хорватія, 2) - Олександр Долгополов (Україна, 3) - 7:5, 6:2

Зараз ви читаєте новину «Чиліч не дозволив Долгополову захистити титул в Умазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі