пʼятниця, 13 лютого 2009 11:15

Чемпіонат світу з біатлону під загрозою зриву

Чемпіонат світу з біатлону під загрозою зриву

Спринтерські гонки, якими 14 лютого повинен початися чемпіонат світу з біатлону в південнокорейському Пхенчхані, знаходяться під загрозою зриву. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу "Спорт" з посиланням на джерело в оргкомітеті турніру. Старт змагань може бути перенесений через погодні умови. В даний час температура повітря в Пхенчхані складає +12 градусів за Цельсієм.

Через високу температуру і дощ в організаторів чемпіонату світу виникли складнощі з наявністю снігу на трасі. Практично весь сніг на трасі є штучним, настріляним із спеціальних "сніжних гармат", пише lenta.ru.

14 лютого на чемпіонаті світу з біатлону відбудуться дві спринтерські гонки. Жінки змагатимуться на дистанції 7,5 кілометра, а чоловіча спринтерська гонка пройде на дистанції 10 кілометрів.

Лідером Кубка світу сезону-2008/09 в спринтерському заліку у чоловіків є поляк Томаш Сікора. Найкращий з українців В"ячеслав Деркач - 36, Роман Прима - 38. У жінок в спринтерському заліку лідирує росіянка Катерина Юр"єва. Вона була викрита в застосуванні допінгу і усунена від участі в чемпіонаті світу. Друге місце займає ще одна росіянка Світлана Слєпцова. Українки Віта Семеренко і Оксана Хвостенко займають 21 і 22 місця відповідно, повідомляє Федерація біатлону України.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонат світу з біатлону під загрозою зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі