понеділок, 12 березня 2012 17:49

Чемпіон Євро-2012 отримає 40 золотих медалей

Чемпіон Євро-2012 отримає 40 золотих медалей

Найсильнішим командам чемпіонату Європи вручать 160 медалей - по 40 у кожному комплекті.

На семінарі у Варшаві, де брали участь головні тренери національних збірних та керівники футбольних федерацій - учасників Євро-2012, операційний директор УЄФА Мартін Каллен повідомив, що кожна збірна - призер чемпіонату континенту, отримає комплект із 40 нагород.

"Чемпіон Європи отримає 40 золотих медалей, - розповів Каллен. - Стільки ж, але срібних, приготовлено для другого призера, а також для збірних, які вибули на стадії 1/2 фіналу - бронзових медалістів. Пам'ятними нагородами відзначать і обслуговуючих вирішальні поєдинки арбітрів. Презентація коштовних відзнак не планується"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські матчі Євро-2012 будуть починатися з 5-хвилинної церемонії відкриття.

Оцінюючи готовність до турніру, Каллен також відзначив величезний прогрес у розвитку інфраструктури України та Польщі:

"Крім підготовки чудових арен, я зазначу всю колосальну роботу, яку виконали приймаючі чемпіонат Європи країни. За короткий час Україні та Польщі вдалося налагодити готельний бізнес, підготувати дороги, побудувати аеропорти. Ці дві країни показали такі темпи розвитку, повторити які буде складно будь-кому".

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон Євро-2012 отримає 40 золотих медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі