субота, 19 вересня 2015 20:49

"Челсі" зі скандалом обіграв "Арсенал"
8

Фото: dailymail.co.uk

Лондонський "Челсі" обіграв земляків з "Арсеналу" у матчі шостого туру чемпіонату Англії з футболу. Зустріч, що пройшла на домашньому стадіоні "синіх" "Стемфорд Брідж", завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів.

У складі переможців забитими м'ячами відзначилися французький захисник Курт Зума і бельгійський хавбек Еден Азар. Підопічні Арсена Венгера завершували гру вдев'ятьох.

Наприкінці першого тайму пряму червону картку за неспортивну поведінку отримав бразильський захисник "канонірів" Габріель Пауліста, а за 10 хвилин до кінця гри друге попередження за грубість показали іспанцеві Санті Касорла.

Перемога дозволила команді Жозе Моурінью набрати сім очок і переміститися з 17-ї на 10-у сходинку у турнірній таблиці. "Арсенал" з 10 очками залишився на четвертому місці. Лідерство зберіг "Манчестер Сіті", який набрав 15 очок у стартових п'яти турах, повідомляє "Лента".

Додамо, що "Челсі" є суперником київського "Динамо" у Лізі чемпіонів. 

Чемпіонат Англії

6-й тур

Челсі - Арсенал 2:0 (0:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 53 Зума, 2:0 - 90 Азар.

Челсі - Бегович, Іванович, Зума, Кейхілл, Аспілікуета, Фабрегас (Обі Мікел, 90), Матіч, Педро, Оскар (Рамірес, 69), Азар, Дієго Коста (Ремі, 82).

Арсенал - Чех, Бельєрін, Габріел, Кошельни, Монреаль, Коклен (Чемберс, 46), Касорла, Ремзі, Озіл (Жиру, 75), Санчес (Окслейд-Чемберлен, 75), Волкотт.

Попередження: Касорла (31), Дієго Коста (45), Габріел (45), Іванович (49), Оскар (64), Чемберс (72).

Вилучення: Габріел (45), Касорла (79).

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" зі скандалом обіграв "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі