субота, 24 жовтня 2015 20:11

"Челсі" поступився у лондонському дербі, а Моурінью заробив вилучення
6

Фото: dailymail.co.uk

Чинний чемпіон Англії "Челсі" знову розчарував своїх уболівальників. У матчі 10-го туру Прем'єр-ліги "аристократи" на чужому полі поступилися у лондонському дербі "Вест Хему" - 1:2.

Вже на 17-й хвилині Мауро Сарате вивів "молотобійців" вперед. Перед свистком на перерву Неманья Матіч отримав друге попередження і залишив свою команду в меншості, а по завершенні першого тайму був вилучений головний тренер команди Жозе Моурінью і його помічник.

На початку другого тайму "Челсі" вдалося зрівняти рахунок, проте Енді Керролл, який вийшов на заміну, ударом головою приніс "Вест Хему" перемогу. Відзначимо, що в нинішньому сезоні "Вест Хем" вже обіграв "Арсенал", "Ліверпуль" і "Манчестер Сіті".

"Вест Хем" - "Челсі" - 2:1

Голи: Сарате (17), Керролл (79) - Кейхілл (56)

"Вест Хем": Адріан, Коллінз, Крессуелл, Дженкінсон, Томкінс, Лансіні (Обіанг, 82), Куяте, Нобл (Огбонна, 90), Пайє, Сарате (Керролл, 69), Сако.

"Челсі": Беговіч, Кейхілл, Аспілікуета (Баба, 87), Зума, Террі, Матіч, Рамірес (Фалькао, 82), Фабрегас (Обі Мікел, 46), Вілліан, Азар, Дієго Коста.

Попередження: Аспілікуета (24), Матіч (35), Дієго Коста (45), Фабрегас (45), Куяте (74), Вілліан (81).

Вилучення: Матіч (44).

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" поступився у лондонському дербі, а Моурінью заробив вилучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі