середа, 02 березня 2011 09:06

"Челсі" переміг "Манчестер Юнайтед" завдяки пенальті

"Челсі" переміг "Манчестер Юнайтед" завдяки пенальті

У відкладеному матчі 18 туру чемпіонату Англії з футболу "Челсі" на своєму полі переміг "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:1. Лондонська команда програвала після першого тайму з рахунком 0:1, але змогла виграти завдяки голам Давіда Луїса і Френка Лемпарда, причому Лемпард забив з пенальті, заробленого Юрієм Жирковим. За "Манчестер" відзначився Вейн Руні.

У цілому "Манчестер Юнайтед" провів краще, ніж "Челсі" перший тайм, а в другому таймі, навпаки, були сильнішими лондонці. Зокрема, гру "Челсі" підсилили проведені тренером Карло Анчелотті заміни: на 61 хвилині замість Ніколя Анелька вийшов Дідьє Дрогба, а на 71-й - Юрій Жирков замість Флорана Малуда.

Після цієї зустрічі у "Челсі" стало 48 очок, що дозволило лондонцям увійти до четвірки лідерів, на одне очко випередивши "Тоттенхем". У "Манчестер Юнайтед" залишилося 60 очок, манкуніанці займають перше місце в прем'єр-лізі. Правда, "Арсенал", який йде на другому місці, має всього на чотири очки менше і одну гру в запасі.

Матч між "Челсі" і "Манчестером" повинен був відбутися ще в середині грудня, але йому завадив снігопад. У підсумку поєдинок був перенесений на резервний день.

Перенесений матч

18-й тур

Челсі - Манчестер Юнайтед - 2:1 (0:1, 2:0)

Голи: 0:1 - Руні (30), 1:1 - Давид Луїз (54), 2:1 - Лемпард (79, пенальті).

ЧЕЛСІ: Чех, Іванович, Давід Луїз (Босінгва, 81), Террі, Е. Коул, Рамірес, Ессьєн, Лемпард, Малуда (Жирков, 71), Торрес, Анелька (Дрогба, 61).

МЮ: ван дер Сар, О'Ши, Відіч, Смоллінг, Евра (Фабіо, 81), Скоулз (Гіггз, 71), Каррік, Флетчер, Нані, Руні, Х. Ернандес (Бербатов, 70).

Попередження: Рамірес (13), Відіч (45), Давід Луїз (61), Ессьєн (74), Гіггз (90).

Вилучення: Відіч (90)

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" переміг "Манчестер Юнайтед" завдяки пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі