понеділок, 28 лютого 2011 12:14

"Бірмінгем" обіграв "Арсенал" у фіналі Кубка англійської ліги

"Бірмінгем" обіграв "Арсенал" у фіналі Кубка англійської ліги

Лондонський "Арсенал" поступився "Бірмінгему" у фіналі Кубка англійської ліги. Матч, що відбувся на стадіоні "Уемблі", завершився з рахунком 2:1.

Рахунок у матчі на 28-й хвилині відкрив сербський форвард "Бірмінгема" Нікола Жигіч. У кінцівці першого тайму "Арсенал" відігрався: гол з передачі Андрія Аршавіна забив Робін ван Персі.

Перемогу "Бірмінгему" на 89-й хвилині зустрічі приніс нігерійський нападник Обафемі Мартінс - футболіст казанського "Рубіна", який виступає за англійський клуб на правах оренди.

В кінці січня головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер поставив перед командою завдання виграти всі турніри, в яких вона бере участь - чемпіонат Англії, Кубок Англії, Кубок англійської ліги і Лігу чемпіонів.

У чемпіонаті "Арсенал" йде другим, відстаючи від лідера - "Манчестер Юнайтед" - на чотири очки. У Лізі чемпіонів лондонський клуб успішно подолав груповий етап і обіграв в першому матчі 1/8 фіналу "Барселону".

У Кубку Англії "Арсеналу" належить перегравання матчу 1/16 фіналу проти команди "Лейтон Орієнт", яка виступає у третьому за значущістю дивізіоні англійської першості. Перший матч завершився внічию 1:1, причому "Лейтон" зумів відігратися на 89-й хвилині.

Зараз ви читаєте новину «"Бірмінгем" обіграв "Арсенал" у фіналі Кубка англійської ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі