субота, 05 грудня 2015 23:50

"Челсі" зганьбився у матчі проти аутсайдера
7

Фото: dailymail.co.uk

"Челсі" у матчі 15-го туру чемпіонату Англії з футболу зазнав поразки від аутсайдера турніру "Борнмута", повідомляє "Р-Спорт".

Зустріч у Лондоні закінчилася з рахунком 1:0 на користь гостей. Перемогу "Борнмуту" приніс Гленн Мюррей, який вийшов на заміну на 80-й хвилині і відзначився через дві хвилини.

Для "Борнмута" ця перемога стала третьою у поточному чемпіонаті Англії. Останній раз "вишні" домагалися успіху 19 вересня у матчі шостого туру з "Сандерлендом" (2:0), після чого зазнали п'ять поразок і тричі зіграли внічию.

Наступний матч "Борнмут" проведе 12 грудня на своєму полі з "Манчестер Юнайтед". "Челсі", який зазнав четвертої поразки в останніх шести іграх чемпіонату Англії, 14 грудня у гостях зіграє з "Лестер Сіті", який очолює турнірну таблицю.

Челсі - Борнмут 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - 82 Мюррей.

Челсі - Куртуа, Іванович, Зума, Кейхілл, Баба (Траоре, 83), Фабрегас (Ремі, 83), Матіч, Вілліан, Оскар (Дієго Коста, 46), Педро, Азар.

Борнмут - Боруц, Сміт, Френсіс, Кук, Деніелс, Серман, Рітчі, Гослінг, Артер, Станіслас, Кінг (Мюррей, 80).

Попередження: Педро (21), Серман (23), Дієго Коста (63).

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" зганьбився у матчі проти аутсайдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі