середа, 19 квітня 2017 13:35

"Це найважливіший поєдинок у моїй спортивній кар'єрі" - Кличко звернувся до вболівальників

"Це найважливіший поєдинок у моїй спортивній кар'єрі" - Кличко звернувся до вболівальників
"29-го квітня увечері – Кличко проти Джошуа. Не пропустіть цей момент" - Володимир Кличко

Український боксер Володимир Кличко звернувся до своїх уболівальників. 29 квітня він зустрінеться в рингу з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа.

Володимир пообіцяв зробити все для перемоги.

"Мої шановні вболівальники, я дякую вам за ваше терпіння. Як і ви, я чекав, коли настане мій наступний поєдинок, коли я знову повернуся на ринг. 29-го квітня буде практично півтора року, як мене не було на рингу. І 29-го квітня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні я зустрінуся з Ентоні Джошуа, чемпіоном світу у важкій вазі.

Це буде найбільш значимий і важливий поєдинок у моїй спортивній кар'єрі. Я зроблю все для перемоги, а ви зможете за цим спостерігати. 29-го числа, увечері – Кличко проти Джошуа. Не пропустіть цей момент. Я вас запевняю, це буде один з найбільш видовищних поєдинків у важкій вазі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Кличка стане історичним

Бій Кличко – Джошуа відбудеться на лондонському стадіоні "Вемблі". Наживо за боєм зможуть спостерігати 90 тис. глядачів. Це рекорд відвідуваності в післявоєнній історії боксу Великої Британії.

На кону стоятимуть титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super і IBO.

Зараз ви читаєте новину «"Це найважливіший поєдинок у моїй спортивній кар'єрі" - Кличко звернувся до вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі