вівторок, 18 квітня 2017 13:42

Бій Кличка стане історичним

Бій Кличка стане історичним
Бій Кличко – Джошуа покажуть одразу два провідні американські телеканали

Поєдинок за звання чемпіона світу за версіями WBA Super, IBO та IBF між українцем Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа стане одним з небагатьох у історії, який покажуть одразу два провідні американські телеканали: HBO та Showtime.

Showtime транслюватиме поєдинок наживо з 16:15 за східно-американським часом, а телеканал НВО – у запису під час вечірнього прайм-тайму.

Така домовленість між каналами є історичною, оскільки за останні 12 років мовники лише двічі разом показували бої (Леннокс Льюїс – Майк Тайсон і Флойд Мейвезер – Менні Пак'яо).

Натомість для протистоянь, які відбуваються не на території США, це взагалі буде першим таким випадком.

У разі матчу-реваншу угода телеканалів передбачає зворотну розстановку. НВО покаже його у прямому ефірі, а Showtime – у повторі.

"Я радий оголосити про цю історичну угоду. Хочу подякувати HBO і Showtime за їхню завзятість. Вона призвела до того, що у США побачать наш бій на стадіоні перед 90 тисячами палких прихильників. Джошуа – Кличко – бій на століття. Ми з нетерпінням чекаємо шоу", - наголосив промоутер британця Едді Хірн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не планує завершувати кар'єру

Бій за звання чемпіона світу за версіями WBA Super, IBO та IBF між українцем Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня в Лондоні на легендарному стадіоні "Вемблі".

Одразу після поєдинку королева Об'єднаного Королівства Єлизавета II нагородить боксерів.

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличка стане історичним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі