четвер, 23 квітня 2020 10:45

"Було боляче ходити": ексзахисник "Динамо" та збірної України показав, чому завершив кар'єру футболіста у 28 років

Колишній захисник "Динамо" та збірної України Віталій Мандзюк завершив професійну кар'єру через складну травму коліна.

Мандзюк показав фото свого травмованого коліна, яке не дало йому змоги далі грати у футбол.

"У той момент, коли здавалося, що ти перебуваєш на коні та на піку кар'єри, все це перекреслила травма коліна. На лівому коліні стерся хрящ, я робив численні операції, які нічого не дали. Я 3 роки відновлювався у провідних спеціалістів світу, але не зумів повернутися на поле. Фізичний біль був нічим порівняно з тим, наскільки це було важко психологічно. Було боляче ходити, не кажучи вже про спорт.

Лікарі сказали: ти повинен припинити себе мучити, перестати жити мрією, що повернешся у спорт. Я щодня вставав і йшов тренуватися. Так я не повернувся у великий спорт, але вийшов переможцем з цієї ситуації, адже болти в коліні не змогли мене зламати. Сьогодні я роблю такі речі, які здорова людина не може повторити. Немає нічого неможливого", – написав Мандзюк в Instagram.

Автор: https://www.instagram.com/mandzya5555
 
Автор: https://www.instagram.com/mandzya5555
 
Автор: https://www.instagram.com/mandzya5555
 

Віталій Мандзюк дебютував на професіональному рівні у складі "Динамо", після чого виступав за київський "Арсенал" та "Дніпро". У його активі – 24 матчі за національну збірну України.

Зараз ви читаєте новину «"Було боляче ходити": ексзахисник "Динамо" та збірної України показав, чому завершив кар'єру футболіста у 28 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі