середа, 25 лютого 2009 15:43

Букмекерів завалили ставками на відставку Бенітеса

Букмекерів завалили ставками на відставку Бенітеса

Провідні букмекерські контори Великобританії припинили прийом ставок на звільнення Рафаеля Бенітеса з поста головного тренера англійського футбольного клубу "Ліверпуль" в кінці сезону-2008/09. Таке рішення було викликане великим обсягом ставок на цю подію, зроблених вранці в середу, 25 лютого, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

У букмекерській конторі Sky Bet через великий обсяг ставок коефіцієнт, виставлений на звільнення Бенітеса, за декілька годин знизився з 2,1 до 1,25 (чим нижче коефіцієнт, тим вище оцінюється вірогідність події).

25 лютого "Ліверпуль" проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з мадридським "Реалом". Зустріч відбудеться в Іспанії. Звітний матч пройде 10 березня.

Бенітес хоче контролювати трансферну політику клубу

Перша і поки що остання битва цих команд в офіційних зустрічах закінчилася скромною перемогою "Лівера" 1:0. Але яка була ціна тієї перемоги - адже це був фінал Кубка чемпіонів сезону 1980/81! Пряму трансляцію цього поєдинку покаже ТРК "Україна" о 21:45, пише sport.com.ua.

Термін контракту Бенітеса з "Ліверпулем" закінчується влітку 2009 року. В середині січня тренер відмовився підписувати нову угоду. Бенітес заявив, що його не влаштовує ідея власників клубу передати частину управлінських функцій в "Ліверпулі" виконавчому директорові. Іспанець сказав, що має намір одноосібно відповідати за футбольні справи клубу - зокрема, контролювати трансферну політику, повідомляє lenta.ru.

Іспанець очолює "Ліверпуль" з 2004 року. За п"ять років роботи в клубі йому вдалося виграти Лігу чемпіонів, Суперкубок Європи, Кубок і Суперкубок Англії.

Зараз ви читаєте новину «Букмекерів завалили ставками на відставку Бенітеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі