пʼятниця, 16 січня 2009 15:46

Бенітес залишить "Ліверпуль"

Головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес відмовився від підписання нового контракту, повідомляє LiverpoolEcho. За словами іспанця, він залишився задоволений фінансовими умовами і термінами нової угоди, але принципові розбіжності в інших питаннях не дозволяють йому прийняти пропозицію.

За інформацією джерела, Бенітес хотів розширення своїх повноважень в трансферних питаннях і участі в управлінні юнацькою академією клубу. Власники клубу Том Хікс і Джордж Джіллетт відповіли відмовою, після чого тренер вирішив не підписувати новий контракт.

"Ми розійшлися у визначенні кола моїх обов"язків. Власники вважають, що тренер повинен звітувати генеральному директорові, проте я вважаю, що найважливішу оцінку роботі наставника дають уболівальники команди, для яких ми всі працюємо", - сказав Бенітес.

Іспанець очолює "Ліверпуль" з 2004 року. За п"ять років роботи в клубі йому вдалося виграти Лігу чемпіонів, Суперкубок Європи, Кубок і Суперкубок Англії.

championat

Зараз ви читаєте новину «Бенітес залишить "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі