вівторок, 25 серпня 2009 18:28

Бухарестському "Динамо" зараховано технічну поразку через фанатів

Бухарестському "Динамо" зараховано технічну поразку через фанатів

Румунському клубу "Динамо" (Бухарест) зарахована технічна поразка з рахунком 0:3 в першому матчі плей-офф Ліги Європи з чеським "Слованом" (Ліберец)через заворушення на трибунах, що привели до дострокового припинення зустрічі, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Таке рішення ухвалив контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА. Матч 20 серпня в Бухаресті було зупинено на 84-ій хвилині за рахунку 2:0 на користь гостей.

Окрім цього, "Динамо" зобов"язане провести наступні три домашні зустрічі в єврокубках з порожніми трибунами. Причому на останню з них покарання винесене умовно з випробувальним терміном в два роки. Бухарестський клуб також зобов"язаний виплатити штраф розміром 50 тисяч євро.

Румунський клуб може подати апеляцію протягом трьох днів з моменту винесення офіційної ухвали. Матч-відповідь зі "Слованом" відбудеться 27 серпня в Чехії.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Бухарестському "Динамо" зараховано технічну поразку через фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі