вівторок, 25 березня 2014 18:17

Майбутнє кримських клубів визначать в Астані 27 березня

Майбутнє кримських клубів визначать в Астані 27 березня
ua-football.com

Питання про можливість виступу кримських клубів у чемпіонаті Росії з футболу буде обговорюватися з представниками Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА), Міжнародної федерації футболу (ФІФА) та Федерації футболу України (ФФУ) на конгресі УЄФА, який пройде в Астані 27 березня.

"РФС вже висловив свою позицію з даного питання, вона відображена у відповідному інформаційному повідомленні. Найближчим часом ми проведемо додаткові робочі зустрічі з представниками суб'єктів футболу Криму. Ми конструктивно і тісно співпрацюватимемо в цих питаннях з ФІФА та УЄФА. Ряд зустрічей з представниками ФІФА, УЄФА та ФФУ ми плануємо в рамках конгресу УЄФА в Астані.

Коли кримські клуби зможуть виступати в чемпіонаті Росії? Ми повинні дотримати всі процедури згідно з державними рішеннями, вимогами ФІФА та УЄФА. Будемо виконувати їх неухильно, послідовно і максимально швидко", - заявив президент РФС Микола Толстих в інтерв'ю ІТАР -ТАСС.

Президент РФС повідомив, що всі питання, пов'язані з переходом під юрисдикцію РФС кримських футбольних клубів, будуть ретельно обговорюватися з представниками ФІФА та УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Майбутнє кримських клубів визначать в Астані 27 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі