четвер, 04 квітня 2013 17:49

"Будемо готуватися до Євро з 24 квітня" - Головко

"Будемо готуватися до Євро з 24 квітня" - Головко
Головко: "Максимум інформації маємо про Росію". Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер збірної України U-17 Олександр Головко прокоментував для Gazeta.ua результат жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи-2013, який пройде в Словаччині з 5-го по 17-те травня. Суперниками синьо-жовтих у групі В стали Росія, Хорватія та Італія.

"Звичайно, хотілося б іншого результату. Але, як кажуть, маємо те, що маємо. Група складна і кожна гра буде, як остання", - сказав Головко.

Тренер не став виділяти когось із суперників.

"Сильні абсолютно всі команди. Максимум інформації маємо про Росію, з якою як вигравали, так і програвали. Про Хорватію можна судити з того, що команда вийшла з групи з Іспанією і Францією. Ну а рівень італійського футболу зайвий раз коментарів не потребує", - зазначив Олександр Борисович.

Груповий етап турніру розпочнеться 5 травня.

"Багато чого напряму залежатиме від того, в якому стані гравці підійдуть до початку першості. 13 квітня стартує чемпіонат України в цій віковій категорії. І саме через чемпіонат багато хлопців будуть набирати форму. Ми зберемося числа 24-го і вже безпосередньо готуватимемося до Євро", - сказав Олександр Головко.

Зараз ви читаєте новину «"Будемо готуватися до Євро з 24 квітня" - Головко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі