неділя, 02 травня 2010 11:29

Британська принцеса п'ять годин бігла марафон (ФОТО)

Принцеса Беатріс стала першим членом Королівської родини, яка взяли участь в Лондонському марафоні.

Цей крок був дуже сміливим. Адже марафон - найдемократичніший вид легкої атлетики в світі. Очікувалося, що Беатріс супроводжуватиме великий ескорт секрьюріті, але цього не сталося, хоча, звичайно, поряд з принцесою знаходився охоронець, який захищав королівську особу від мисливців за автографами і інтерв'юерів Бі-Бі-Сі.

Беатріс не просто "засвітилася" на Лондонському марафоні, а взяла участь у спробі встановити один з рекордів цього пробігу – за найбільшою кількості людей, які закінчили марафон, пов'язаними разом. Так що принцеса в прямому сенсі цього слова була прив'язана шнуром до 33-х інших учасників пробігу.

У затії був навіть практичний сенс, тому що в цій "упряжці" разом з Беатріс бігли і інші VIP-персони, і загальна "зв'язка" не давала цій групі розосередитися і розчинитися у загальній масі учасників Лондонського марафону.

Єдиний мінус такого способу пересування: вся група бігунів змушена підлаштовуватися під швидкість найповільнішого учасника "зв'язки". Тим не менше, Беатріс та її супутники завершили дистанцію з гарним результатом, показавши 5 годин і 13 хвилин. Але, на жаль, королева-мати не оцінила цих зусиль і відмовилася вийти на балкон свого палацу, щоб привітати учасників марафону.

За матеріалами Rusathletics

Зараз ви читаєте новину «Британська принцеса п'ять годин бігла марафон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі