субота, 27 листопада 2010 14:53

Британська команда забила супернику 55 голів

Британська команда забила супернику 55 голів

У матчі команд Гірської ліги Британії було забито 55 голів, причому всі м'ячі влетіли у ворота одного клубу.

Неймовірний випадок стався в поєдинку "Іллогана" і "Медрона", в якому футболісти "Іллогана" розгромили суперника з рахунком 55:0. Голи забивалися в середньому кожні сто секунд. У першій половині у ворота "Медрона" влетіли 24 м'ячі, в другій - 31. Бомбардирськими якостями блиснули Люк Ебботт-Сміт (10 м'ячів), Гарет Пітт (вісім), Люк Хеклан (сім), а ще троє гравців забили по шість голів. Неважко здогадатися, що між собою у звітному матчі зустрічалися лідер першості і команда, яка замикає турнірну таблицю.

Якщо придивитися до статистики поєдинку, то можна виявити головну причину того, що сталося - футболістів "Медрона" було семеро і без воротаря належного рівня, так як не зуміли набрати повний склад. Незважаючи на те, що в останніх десяти матчах "Медрон" пропустив 205 м'ячів, секретар клубу Алан Девенпорт не сумує і з оптимізмом дивиться у майбутнє:

"Знаю, що всі навколо сміються над нами, проте ми продовжимо боротися", - говорить він.

Відзначимо, що для світового футболу рахунок 55:0 не є рекордом. У 2002 році на Мадагаскарі клуб "Адема" переграв "Олімпік" - 149:0. Правда, всі м'ячі були записані на рахунок футболістів "Олімпіка", які забивали у власні ворота на знак протесту проти несправедливих, на їхню думку, рішень арбітрів у попередніх матчах за участю команди.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Британська команда забила супернику 55 голів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі