понеділок, 15 березня 2010 13:37

Брати Клички хочуть запустити власний телеканал

Брати Клички хочуть запустити власний телеканал

Всесвітньо відомі чемпіони світу з боксу брати Клички планують незабаром відкрити власний телеканал.

Першу спробу вийти в прямий ефір мовлення заповзятливі спортсмени почнуть вже 20 березня, коли будуть здійснювати трансляцію поєдинку Володимира проти Едді Чемберса на власному сайті.

На сьогоднішній день відомо, що на сайті з"явиться спеціальний блок телетрансляцій, де кожен бажаючий зможе побачити в прямому ефірі бої видатних спортсменів світу і, звичайно ж, братів Кличків.

Наприклад, уже 29 травня, старший з братів буде проводити двобій проти поляка Альберта Сосновського. Однак, звичайно, трансляції будуть не безкоштовними для глядача.

Черпаючи досвід закордонних інтернет-трансляторів, Клички організували на сайті систему Pay-per-View ( "заплати і дивися"). Тепер, щоб побачити поєдинок свого кумира, глядач повинен викласти зі своєї кишені не менше 14,95 доларів.

Проте зупинятися на досягнутому Клички не мають наміру. Ймовірно, незабаром публіці стане доступний супутниковий телеканал, який цілодобово транслюватиме боксерські поєдинки. Працювати він буде також за системою передоплати.

- Мене завжди манить щось нове. Треба прагнути до самовдосконалення, - розповідає Володимир Кличко. - Якщо є така можливість, то чому б її і не використовувати? Для мене початок чогось нового завжди дуже захоплюючий.

За матеріалами LifeSports.ru

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички хочуть запустити власний телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі