четвер, 11 березня 2010 14:21

Кличко звільнив Дмитренку дорогу до чемпіонського титулу

Кличко звільнив Дмитренку дорогу до чемпіонського титулу

Британець Одлі Харрісон, який залишився без суперника в запланованому на 9 квітня поєдинку, після того як поляк Альберт Сосновскі отримав пропозицію боксувати за титул WBC з Віталієм Кличком, може зустрітися в цей день з українцем Олександром Дмитренком.

Титул чемпіона Європи, який належав Сосновскі, напевно буде оголошений вакантним, і вони шукають суперника з високим рейтингом. Про це розповів в інтерв"ю газеті The Sun промоутер Харрісона.

"Дмитренко - перший у списку. Ми відправили йому запит і чекаємо відповіді. Якщо він відмовиться, ми просто підемо вниз по рейтинг-листі, поки хто-небудь не погодиться", - сказав він.

Олександр Дмитренко спочатку планував зустрітися з переможцем поєдинку між Одлі Харрісоном і Альбертом Сосновскі.

Однак цей бій повинен був відбутися не раніше літа, і українському боксеру може не вистачити часу, щоб підготуватися до виходу на рингу менш ніж через місяць.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що наступним суперником чемпіона світу Віталія Кличка стане чемпіон Європи Альберт Сосновський.

Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Кличко звільнив Дмитренку дорогу до чемпіонського титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі