середа, 10 березня 2010 11:59

Брати Клички не можуть вирішити, хто з них буде бити Хея

Брати Клички не можуть вирішити, хто з них буде бити Хея
Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі українець Віталій Кличко розповів про те, як зі своїм братом Володимиром збирається провчити Девіда Хея, чому бажає британцеві перемоги над Джоном Руїзом, а також про те, що буде переконувати противника прийняти його виклик.

Віталій зізнався, що головним його конкурентом по бою з Хеєм є Кличко-молодший.

"Я сказав моєму братові, що хочу битися з Хеєм, але він сказав, що теж хоче з ним поборотися. Для нього це особисте. Але я хочу другу чемпіонський титул. У мого брата вже є два пояси, і я сподіваюся, що він послухає свого старшого брата ", - відзначив він.

Кличко-старший навіть придумав спосіб, як переконати британця на бій.

"Мотивація завжди важлива. Всі хочуть бачити об"єднувальний бій чемпіона з чемпіоном. У Хея є вибір - зустрітися з одним із братів Кличків. Я скажу Хею, що мене побити легше, ніж Володимира , тому що я старше, і в мене вже не так багато енергії, як у мого брата", - сміється Віталій.

"Схрестивши пальці, я сподіваюся, що Хей переможе Руїза. Не тому що він мені подобається, а тому що я хочу заткнути йому рот. Можливо, ми з братом визначимо, кому з ним битися, підкинувши монету. Але давайте будемо сподіватися, що він послухає мене, він повинен поважати старших ", - каже боксер.

Нагадаємо, раніше Чемпіон Європи в суперважкій вазі поляк Альберт Сосновські, підтвердив на своєму офіційному сайті інформацію про поєдинок з чемпіоном WBC українцем Віталієм Кличком.

Таким чином, 3 квітня Хей має провести захист свого титулу в бою з Джоном Руїзом, а Віталій Кличко 29 травня буде битися з Альбертом Сосновскі.

За матеріалами  korrespondent.net, Чемпионат.Ру, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички не можуть вирішити, хто з них буде бити Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі