пʼятниця, 12 березня 2010 09:49

Брат легендарного Хаттона рветься битися з Нужненком

Брат легендарного Хаттона рветься битися з Нужненком
Метью Хаттон, молодший брат Рікі, отримав можливість 26 березня боксувати проти 39-річного екс-чемпіона світу в першій напівсередній вазі Джанлуки Бранко, за титул чемпіона Європи в напівсередній вазі. Нагадаємо, що з невідомих причин, швидше за все через розвал K2 East Promotion, українець Юрій Нужненко поступився своїм місцем Метью Хаттону.

"Це для мене великий шок і радість" - сяяв захоплений Хаттон, - "Мені дуже пощастило, що я не боксував так довго і раптом отримав такий шанс. У мене є все, щоб виграти і нічого, щоб програти. Я не турбуюся, що залишилося обмаль часу, тому що я постійно тримаю себе у формі і тренуюся кожен день, навіть якщо не готуюся до бою. За два тижні, що залишилися мені потрібні будуть тільки спаринги".

"Я знаю багато про Бранко і ставлюсь до нього з великою повагою. Він чудовий боксер, екс-чемпіон світу і програв лише два рази, але великим бійцям - Мігелю Котто і Артуро Гатті. Щодо віку в 39 років, я не розслабляюся, подивіться на Мозлі або Хопкінса, вони старші і перебувають на вершині рейтингів, тому я налаштовуюся дуже серйозно" - продовжував Метью.

За умовами договору, переможець все ж таки повинен буде зустрітися з Юрієм Нужненком. Хаттон підтверджує, що стримає свої зобов"язання.

"...Багато людей, які отримали такий шанс, потім починають ухилятися і не стримують свого слова. Зі мною цього не станеться. Я виконаю всі умови й опинюся перед Нужненком"- додав Метью Хаттон.

За матеріалами Gorodokboxing

Зараз ви читаєте новину «Брат легендарного Хаттона рветься битися з Нужненком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі