середа, 20 листопада 2013 00:21

"Бракувало цілісності" - прес-конференція Михайла Фоменка

"Бракувало цілісності" - прес-конференція Михайла Фоменка
Українські журналісти проводжали Фоменка оплесками ФОТО: dynamo.kiev.ua

Післяматчева прес-конференція тренера збірної України Михайла Фоменка. Нагадаємо, українці поступилися команді Франції у матчі-відповіді плей-офф чемпіонату світу з рахунком 0:3. Загальний підсумок стикових поєдинків - 2:3 на користь французів.

Який ключовий момент сьогоднішнього матчу?

"Він був один. Арбітр назначив штрафний за гру рукою, чого не було. Також він зарахував гол з трьохметрового офсайду. Це те що стосується результату. А так..."

Хочеться вам подякувати за те що ви зробили у цьому відборі (оплески). Чого нам не вистачило?

"Багато чого було. Ми недорахувалися захисників після першої гри з Францією. Забиті м'ячі - це одне, але до матчу-відповіді потрібно було бути готовим психологічно. У цьому плані нам довелося важкувато. У грі бракувало цілісності. Ми попереджували, що буде строге суддівство. Хотіли уникнути карточок за розмови. Сьогодні ми майже тайм грали у меншості. Так вийшло, що гра була в один бік".

Якими мотивами ви керувалися, коли випускали Безуса у стартовому складі?

"У середній лінії має бути гравець такого плану".

Що сказали хлопцям після матчу?

"Ми ще не говорили. Після прес-конференції подякуємо за роботу та їх зусилля. Побажаємо, щоб у них все було добре на клубному рівні".

Чи продовжите роботу зі збірною?

"З мого боку відповідь - так".

Очікували такого старту від збірної Франції?

"Рівень суперника дуже високий. Сьогодні французи грали перед своїми вболівальниками, яких дуже засмутили у першому матчі і перед якими хотіли реабілітуватися. У них це вийшло. Як і в першому матчі, вони нічим нас не здивували."

Наступний великий футбольний турнір пройде якраз у Франції. Це Євро-2016. Яке завдання ставите на відбір цього турніру?

"Ставлю перед собою максимальні завдання. Де б я не працював я всюди намагався досягати успіху. Який сенс бути просто учасником? Так що будемо ставити перед собою найвищі завдання і постараємось їх реалізувати".

Після закінчення прес-конференції українські журналісти проводжали Фоменка оплесками.

Зараз ви читаєте новину «"Бракувало цілісності" - прес-конференція Михайла Фоменка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі