вівторок, 13 вересня 2011 14:39

Понад 40 британських футболістів не пройшли тест на наркотики

Понад 40 британських футболістів не пройшли тест на наркотики

Десятки британських футболістів, включаючи гравців англійської прем'єр-ліги, не пройшли тести на прийом кокаїну, екстазі та каннабіса, проте їх імена трималися Англійською Футбольною Асоціацією в секреті.

Таємницю розкрили автори програми Dispatches, показаної в понеділок увечері на англійському Channel 4. Її автори представили цілий ряд деталей, пов'язаних з приховуванням результатів подібних тестів, що кидають тінь на FA.

Були названі і кілька конкретних імен гравців, які не пройшли допінг-тести, серед яких опинився і колишній гравець московського "Локомотива" і "Бірмінгема", нині захищає кольори "Хайберніана" Гаррі О'Коннор.

У загальній складності, стверджується у програмі, FA до цих пір тримає в таємниці подробиці 43 подібних справ. Крім того, в період з 2007 по 2010 рік 240 тестів так і не були здані, оскільки гравці не з'явилися на здачу аналізів, хоча й інформовані про те, що, згідно з діючими правилами, можуть бути дискваліфіковані, якщо тричі проігнорують проходження тесту.

Раніше повідомлялося, що колишній форвард "Локомотива", шотландець Гаррі О'Коннор був заарештований поліцією Едінбурга за підозрою в зберіганні та розповсюдженні наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Понад 40 британських футболістів не пройшли тест на наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі