пʼятниця, 22 жовтня 2010 13:35

Пола Гаскойна затримали за зберігання наркотиків

Пола Гаскойна затримали за зберігання наркотиків

Колишнього футболіста збірної Англії Пола Гаскойна затримано за зберігання наркотиків. Разом з 43-річним Гаскойном був затриманий ще один чоловік, підозрюваний у збуті наркотиків. Про це пише британське видання The Daily Telegraph. Чи висунуті Гаскойну звинувачення, не уточнюється. Гаскойн в даний час проходить обвинуваченим у справі про водіння автомобіля в нетверезому вигляді.

Гаскойн провів ніч з 21 на 22 жовтня в тюремному ув'язненні. В даний час, за даними видання, колишнього футболіста допитують.

Які саме наркотики знайшли у Гаскойна, не уточнюється, але повідомляється, що мова йде про заборонені речовини класу A, до яких у Великобританії відносяться сильнодіючі наркотики, головним чином опіати, а також кокаїн, деякі стимулятори і галюциногени.

Гаскойн багато років бореться з алкогольною залежністю і регулярно потрапляє в скандальні історії, пов'язані з вживанням спиртного. 20 жовтня Гаскойн постав перед судом у справі про водіння в нетверезому вигляді, і його попередили, що він може отримати три місяці в'язниці. Крім того, колишньому футболістові загрожує позбавлення водійських прав. Чергове засідання суду у цій справі відбудеться 3 листопада.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Пола Гаскойна затримали за зберігання наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі