четвер, 17 січня 2013 17:46

"Блохін одне говорить, а робить зовсім інше" - Буряк

"Блохін одне говорить, а робить зовсім інше" - Буряк
Рішення повернути Алієва вважаю правильним - Буряк ФОТО: sport-xl.net

Колишній наставник київського "Динамо" Леонід Буряк поділився думкою щодо трансферів столичного клубу у поточне міжсезоння, оцінивши ігрові якості динамівців Артема Мілевського та Олександра Алієва.

"Селін і Безус, на мій погляд, одні з найперспективніших українських футболістів. Я вважаю, що таке рішення керівництва "Динамо" правильне. Все залежить від самих футболістів. Так як "Динамо" - дуже специфічна команда, новим гравцям доведеться попотіти, щоб показати себе.

Чи можливе повернення Кравця в активний склад команди? Я не хочу вірити в те, що говорить Блохін: він одне говорить, а робить зовсім інше. Якщо "Динамо" прицілюється на Лігу чемпіонів або Лігу Європи, їм потрібно запросити одного-двох сильних виконавців. А про Кравця ми вже наслухалися. Йому і без того роздали багато авансів", - цитує фахівця видання Football Ukraine.

"Алієв? Я завжди підтримував Алієва та Мілевського. Вони такі, як і Безус з Селіним. Мене не цікавить їх особисте життя. Вони дорослі люди. Рішення повернути Алієва вважаю правильним. В нашому чемпіонаті немає гравця, як Алієв, який, перебуваючи на полі , кожну хвилину загрожує воротам суперника. В Алієва є якості європейських футболістів, яких не вистачає українським гравцям", - підкреслив Буряк.

Зараз ви читаєте новину «"Блохін одне говорить, а робить зовсім інше" - Буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі