понеділок, 18 квітня 2011 09:50

БК "Донецьк" виграв регулярний чемпіонат Суперліги

БК "Донецьк" виграв регулярний чемпіонат Суперліги

У заключному матчі регулярного чемпіонату Суперліги БК "Донецьк" і БК "Будівельник" в очному протистоянні визначили, хто ж проб'ється в плей-офф з першого місця турнірної таблиці, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У першій половині гри створювалося враження, що першими до фінішу прийдуть "гладіатори". Вже традиційно надійна гра під чужим кошиком від Беттса і точні триочкові від Спенсера дозволили гостям піти на перерву з шестиочковою перевагою.

У перерві Саша Обрадович мабуть серйозно поговорив зі своїми підопічними і "Донецьк" як підмінили. Завдяки, в першу чергу надійній грі в обороні, господарі перехопили ініціативу, при цьому не забуваючи і про атаку. Відразу шість гравців донецької команди подолали рубіж в 10 очок. У кінцевому рахунку, перевага "Будівельника" розтанула і фінальна сирена зафіксувала перемогу господарів майданчика з рахунком 94:82.

У фіналі чотирьох "Донецьк" зустрінеться з "Кривбасбаскет". "Будівельнику" належить грати проти "Дніпра", який не зумів піднятися на шосте місце, програвши в останньому турі "Говерлі". Івано-франківці в плей-офф сигграют з "Миколаєвом", а ось чинний чемпіон "Азовмаш" екзаменуватиме запорізький "Ферро".

Зараз ви читаєте новину «БК "Донецьк" виграв регулярний чемпіонат Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі