пʼятниця, 30 жовтня 2009 13:08

Білоруського футболіста оштрафовано за напад на лікаря команди

Білоруського футболіста оштрафовано за напад на лікаря команди
Німецький клуб "Штутгарт" оштрафував білоруського футболіста Олександра Глєба за напад на лікаря команди. Інцидент стався у вівторок, 27 жовтня, після матчу Кубка Німеччини з клубом другого дивізіону "Гройтер Фюрт". За конфлікт з лікарем Хайко Штрігелем Глєб заплатить 30 тисяч євро, пише німецьке видання Bild.

Матч з "Гройтер Фюртом" закінчився поразкою "Штутгарта" з рахунком 0:1. Гліб вийшов на поле на 59-й хвилині, але не зумів допомогти своїй команді. Після закінчення гри Штрігель сказав білорусу, щоб він негайно йшов на допінг-контроль, але Глєб спочатку хотів зайти в роздягальню, щоб зняти бутси.

Лікар наполягав на тому, щоб футболіст пішов на допінг-контроль, не заходячи в роздягальню, так в іншому випадку гравцеві загрожували санкції за порушення антидопінгових правил. У ході з"ясування стосунків Глєб штовхнув Штрігеля. Незабаром у конфлікт втрутився гравець "Штутгарта" Людовик Маньїн.

За даними видання Bild, керівництво клубу вирішило оштрафувати Глєба на 30 тисяч євро. Білоруський футболіст вже вибачився перед Штрігелем. Гравець пояснив свою поведінку тим, що він був засмучений поразкою "Штутгарта".

Олександр Глєб виступає за "Штутгарт" на правах оренди, а його контракт належить "Барселоні". У сезоні-2008/09 білорус не зміг закріпитися у складі іспанського клубу.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Білоруського футболіста оштрафовано за напад на лікаря команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі