неділя, 21 березня 2010 18:24

Біатлон. Дериземля фінішував 10-м у мас-старті

Біатлон. Дериземля фінішував 10-м у мас-старті

У чоловічій гонці з масового старту, якою Холменколлен попрощався з передостаннім етапом Кубка світу, українські спортсмени не зуміли підтримати подіумний почин Віти Семеренко.

Хоча виступ Андрія Дериземлі слід визнати дуже гідним: до останніх метрів дистанції лідер нашої чоловічої збірної бився за сьоме місце, але задовольнявся лише 10-ю позицією. Сергій Седнєв і зовсім замкнув фінішний список.

Тріумфатор двох попередніх гонок Мартін Фуркад сьогодні також був не схожий сам на себе, і закінчивши гонку лише 21-м, попутно позбавивши себе надій поборотися за перемогу в загальному заліку Кубка світу. Переміг сьогодні Іван Черезов. Росіянин виявився єдиним стовідсотковим снайпером у гонці, так і за швидкістю був зовсім не поганий, закономірно завоювавши свою третю перемогу в нинішньому сезоні.

Другим став Крістоф Зуманн, який зумів трохи скоротити своє відставання в боротьбі за Великий Кришталевий Глобус від Еміля Свендсена, який сьогодні фінішував безпосередньо за австрійцем. Ще один претендент на ВКГ Євген Устюгов сьогодні став п"ятим і значно погіршив свої шанси на загальну перемогу в сезоні.

Втім, компенсацією для Євгена може стати те, що вже сьогодні він став переможцем заліку перегонів з масовим стартом.

Холменколлен 2010. Мас-старт

1. Іван Черезов (0 +0 +0 +0) 40:10,1

2. Крістоф Зуманн (2 +0 +0 +1) +26,3

3. Еміль Свендсен (0 +1 +0 +1) +34,6

...

10. Андрій Дериземля (1 +0 +1 +1) +1:17,0

30. Сергій Седнєв (0 +3 +1 +0) +4:54,0

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Дериземля фінішував 10-м у мас-старті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі