неділя, 16 травня 2021 15:37

Безус став головним героєм матчу з "Остенде"

Безус став головним героєм матчу з "Остенде"
Роман Безус розігрався на фініші чемпіонату. Фото: kaagent.be

Український півзахисник "Гента" Роман Безус став героєм першого тайму матчу з "Остенде". Він зробив дубль і заробив вилучення для воротаря суперників.

У рамках четвертого туру групи Ліги Конференцій бельгійського чемпіонату "Остенде" на своєму полі приймав "Гент". На 20-й хвилині матчу українець Роман Безус забив красивий гол з передачі свого співвітчизника Романа Яремчука: півзахисник технічно перекинув голкіпера суперників.

На 34 хвилині Безус проривався правим флангом але його грубо збив голкіпер суперника Юбер. Воротар побачив перед собою червону картку.

На 43 хвилині "Гент" подвоїв рахунок. Відзначився Кастро-Монтес.

На 58-ій хвилині захисник господарів головою забив у власні ворота. А на 66-ій Роман Безус розстріляв запасного воротаря "Остенде" й встановив остаточний рахунок – 4:0

Роман Яремчук теж мав шанс відзначитися але після його удару м'яч влучив у штангу.

Це уже шостий гол у поточному сезоні для Безуса у всіх турнірах, а для Яремчука ця результативна дія стала 30-ю у поточному сезоні (22+8).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол Безуса не врятував "Гент" від поразки

За умови перемоги "Гент" стане лідером у квартету Ліги Конференцій чемпіонату. Перше місце дає змогу взяти участь в плей-оф з четвертим місцем чемпіонської групи. Лідерську групу очолює "Брюгге" де грає українець Едуард Соболь.

Зараз ви читаєте новину «Безус став головним героєм матчу з "Остенде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі