неділя, 13 червня 2021 00:21

Бельгія розтоптала Росію

Бельгія розтоптала Росію

Збірна Бельгії перемогла в Петербурзі збірну Росії – 3:0 і очолила групу "В". Двічі відзначився Ромелу Лукаку, ще один гол записав на свій рахунок Меньє.

Бельгійці здобули одну з найлегших перемог за останні роки. Вже на 10 хвилин росіянин Семенов зашпортався з м'ячем чим дав шанс Лукаку уникнути офсайду – 1:0. Ще через 24 хвилини помилився воротар Росії Шунін, який відбив м'яч точно на ногу Тома Меньє – 2:0. На останній хвилині зустрічі Ромелу Лукаку легко втік від захисника Росії й пробив у ближній кут воріт Шуніна – 3:0.

Упродовж матчу складалося враження, що грають команди з різних ліг. Настільки великою була перевага бельгійців. Вони легко уникали пресингу, швидко перехоплювали м'яч і ставили перед росіянами такі завдання, які ті не могли вирішити. Якби Бельгії потрібна була перемога – 10:0, вона би її досягла.

Росіяни пробували повернутися в гру великою кількістю замін, але це не давало ефекту. Так само, як і навіси на високого нападника Дзюбу. Лише наприкінці зустрічі Бельгія дозволила собі випустити на поле Едена Азара. Кевін Де Брейне й Аксель Вітцель навіть не приїхали до Росії.

Піісля гри російські уболівальники, коментуючи нищівну поразку, знову запропонували повернутися до обговорення форми збірної України. Мовляв, це цікавіше, аніж футбол у виконанні їхньої збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривдник України зіграв унічию перший матч Євро

Збірна Бельгії очолила групу "В". Команда має одну перемогу й відмінну різницю забитих і пропущених – 3:0. Другою іде несподівана Фінляндія, яка сьогодні в драматичній грі обіграла Данію – 1:0. Данці треті, а росіяни замикають таблицю своєї групи.

Зараз ви читаєте новину «Бельгія розтоптала Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі