четвер, 26 лютого 2009 14:39

Бекхем рекламує "Віагру" у Китаї

Бекхем рекламує "Віагру" у Китаї

Тепер Девід Бекхем рекламує засоби для поліпшення потенції. У Китаї! Раніше він відзначився в Азії на ниві просування презервативів.

"Хочете знати, як після старанної роботи на полі я залишаюся сильним? Мені допомагають капсули USA Selikon (препарат на зразок "Віагри"). Вони - моя секретна зброя, за допомогою якої я можу задовольнити Вікторію", - говорить Девід з екрану. Не можна не відзначити, що у нього і його дружини Вікторії три сини.

Китайці розлютили Бекхема

Китайці використали слова із старого інтерв"ю футболіста, підставивши, мабуть, назву препарату, і ось - готова реклама від одного з найпопулярніших людей на землі. За даними Femalefirst, Бекхем був дуже розлючений, проте його представник поки не повідомляє, чи збирається Девід судитися і боротися за припинення трасляції реклами, повідомляє gazeta.ru.

Довідка gazeta.ua

Девід Роберт Джозеф Бекхем (англ. David Robert Joseph Beckham; народився 2 травня 1975 року в Лондоні, Англія) - англійський футболіст, півзахисник. Виступає за італійський клуб "Мілан" (на правах оренди з американського "Лос-Анджелес Гелаксі") і за збірну Англії. Бекхем перейшов до "Мілана" 7 січня 2009 року на правах двомісячної оренди. 4 лютого 2009 року на прес-конференції в Глазго футболіст оголосив про свій намір підписати з "Міланом" постійний контракт.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем рекламує "Віагру" у Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі