Ексклюзиви
пʼятниця, 13 лютого 2009 11:50

Футболка Бекхема врятує хворих на рак

Футболка Бекхема врятує хворих на рак

Півзахисник Девід Бекхем, який в середу провів свій 108-й матч за збірну Англії і зрівнявся за кількостю ігор з легендарним сером Бобі Муром, передав свою футболку вдові Мура Стефані, повідомляє championat.

"Це дуже, дуже щедрий жест з боку Девіда. З його боку було дуже люб"язне пожертвувати майку в добродійних цілях. Ми її продамо на аукціоні, а засоби підуть до фонду досліджень раку кишок - хвороби, яка убила мого чоловіка", - заявила Стефані Мур.

Рак вбив Бобі Мура

Gazeta.ua писала, що 33-річний Бекхем вийшов на заміну в другому таймі в гостьовій товариській зустрічі проти збірної Іспанії, проте не зміг допомогти своїй команді, і гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь господарів.

Бекхем повторив рекорд виступів за збірну Англії серед польових гравців. Більше від нього за національну команду виступав тільки воротар Пітер Шилтон, який провів в період з 1970 по 1990 рік 125 матчів за збірну. Колишній голкіпер збірної Англії упевнений, що якщо Девід Бекхем хоче побити його рекорд за кількістю проведених матчів за національну команду, він повинен залишатися в "Мілані".

У січні 2009 року Бекхем на правах оренди перейшов на два місяці з клубу "Лос-Анджелес Гелаксі" до італійського "Мілана". Пізніше футболіст повідомив про своє бажання грати за італійську команду і після закінчення терміну оренди, оскільки це істотно підвищить його шанси на попадання в збірну команду на чемпіонат світу в Південній Африці у 2010 році, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Футболка Бекхема врятує хворих на рак ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути