вівторок, 15 серпня 2006 10:26

Бекхем підписав контракт з "Реалом" до 2009 року

 

Зірка світового футболу Девід Бекхем, 31 рік, підписав новий контракт з мадридським "Реалом", повідомляє англійська газета Сан. Угода буде діяти до 2009 року. Зарплата Бекхема у клубі залишилася без змін і становить 100 000 фунтів на тиждень. Проте суттєво було збільшено частку гравця в рекламних угодах. Раніше "Реал" привласнював 50% прибутків від рекламних контрактів Бекхема. Тепер частку гравця збільшено до 80%. Нещодавно футболіст підписав трирічний контракт з "Моторолою", вартістю 7.5 мільйони фунтів. Також Девід має чималі рекламні контракти з "Пепсі", "Джіллет" та "Адідас". Очікується, що прибутки Бекхема за наступний рік складуть 25 мільйонів фунтів.

Керівництво клубу зазначило, що негаразди Бекхема у збірній Англії - Девіда позбавили капітанської пов"язки та не викликали на товариський матч - не плинули на його зірковий статус у клубі.


Зараз ви читаєте новину «Бекхем підписав контракт з "Реалом" до 2009 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі