субота, 16 липня 2022 19:40

"Баварія" домовилася про перехід Левандовського в "Барселону"

"Баварія" домовилася про перехід Левандовського в "Барселону"
Нападник "Баварії" Левандовський став гравцем "Барселони". Фото: fcbayern.com

Польський нападник Роберт Левандовський переходить з "Баварії" до іспанської "Барселони".

Про це повідомила пресслужба німецького клубу. Сторони досягли усної угоди про трансфер, деталі контракту гравця з каталонцями ще обговорюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду може замінити Левандовського в "Баварії"

Про домовленість між "Баварією" та "Барселоною" розповіли керівники німецького клубу: президент Герберт Гайнер, голова правління футбольного клубу Олівер Кан, а також спортивний директор Хасан Саліхаміджич.

Усі висловили подяку нападнику за гру у мюнхенській команді.

"Ми досягли усної домовленості з "Барселоною". Добре, що є ясність для всіх сторін. Роберт - неймовірний гравець, і він виграв все з нами. Ми дуже вдячні йому", – сказав Гайнер.

Левандовський стане першим польським футболістом, який зіграє за "Барселону".

Гравець збірної Польщі з футболу Роберт Левандовський перейшов в "Баварію" 2014 року. За цей час провів 375 матчів, у яких забив 344 голи та віддав 54 результативні передачі.

У складі мюнхенського клубу поляк вісім разів ставав чемпіоном Бундесліги, п'ять разів підіймав над головою Кубок Німеччини.

Також він п'ятиразовий володар Суперкубка Німеччини, сім разів нападник виборював звання найкращого бомбардира німецької першості. По одному разу вигравав Лігу чемпіонів, Клубний чемпіонат світу та Суперкубок УЄФА, двічі отримував "золоту бутсу".

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" домовилася про перехід Левандовського в "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі