четвер, 22 березня 2012 09:26

"Баварія" без Тимощука зі скрипом вийшла у фінал Кубка Німеччини

"Баварія" без Тимощука зі скрипом вийшла у фінал Кубка Німеччини

У Німеччині намічається перший суперфінал між дортмундської "Боруссією" і мюнхенською "Баварією" поки в рамках Кубка країни. У півфіналі мюнхенці тільки в серії післяматчевих пенальті зуміли переграти "Боруссію" з Менхенгладбаха.

Незважаючи на ігрову перевагу і численні гольові моменти підопічним Хайнкеса так і не вдалося пробити за 120 хвилин воротаря гладбахців Марка-Андре тер Штегена. У підсумку, все вирішувалося в післяматчевій серії пенальті. У гостей Алаба, Рібері, Лам і Кроос були бездоганні, а у господарів Данте Бонфім пробив повз ворота, а удар Нордвейта парирував Нойєр. Цікаво, що Данте вже практично гравець "Баварії". За даними німецької преси, за бразильського захисника баварці заплатять 4,7 мільйони євро.

Українець Анатолій Тимощук весь матч провів на лаві запасних.

Таким чином, в Кубку країни "Баварії" вдалося взяти реванш у Гладбаха за дві поразки в чемпіонаті.

Тепер в травні на берлінському Олімпіаштадіоні у фіналі Кубка Німеччини зійдуться дортмундська "Боруссія" і мюнхенська "Баварія".

Кубок Німеччини. 1/2 фіналу

"Боруссія" (Менхенгладбах) - "Баварія" - 0:0, по пенальті 2:4

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" без Тимощука зі скрипом вийшла у фінал Кубка Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі