субота, 13 серпня 2011 14:48

Батько футболіста "Валенсії" помер після голу сина

Батько футболіста "Валенсії" помер після голу сина

Батько юного форварда "Валенсії" Пако Алькасера (на фото) помер в результаті серцевого нападу неподалік від стадіону "Месталья", на якому "помаранчеві" обіграли в товариському матчі "Рому" завдяки голу його сина, повідомляє офіційний сайт іспанського футбольного клубу.

Залишаючи стадіон разом з дружиною і сином, гравцем збірної Іспанії (до 19 років), Алькасер-старший відчув себе погано і впав. Протягом півгодини медичні служби намагалися реанімувати чоловіка, проте зробити це не вдалося. 19-річний Алькасер, на рахунку якого поки лише один офіційний матч за першу команду "Валенсії", відзначився на 83-й хвилині зустрічі і встановив підсумковий рахунок матчу - 3:0 на користь господарів поля, підтримати яких зібралося близько 45 тисяч уболівальників.

"Від імені всього футбольного клубу "Валенсія" ми хочемо висловити свою глибоку скорботу з приводу трагічної загибелі батька нашого гравця Пако Алькасера, що трапилася недалеко від "Местальї". Рада директорів, тренери, гравці і співробітники клубу приносять свої співчуття Пако і його сім'ї в цей важкий час", - йдеться в заяві, опублікованій прес-службою команди.

Крім того, повідомляється, що відразу після події юного нападника підтримали футболісти Давід Альбельда, Роберто Сольдадо, Евер Банега та інші.

Алькасер 1 серпня приніс перемогу юнацькійї збірної Іспанії над однолітками з Чехії у фіналі чемпіонату Європи, двічі відзначившись у додатковий час.

Зараз ви читаєте новину «Батько футболіста "Валенсії" помер після голу сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі