пʼятниця, 12 серпня 2011 17:42

"Барселоні" передбачили розгром 0:5 у матчі за Суперкубок Іспанії

"Барселоні" передбачили розгром 0:5 у матчі за Суперкубок Іспанії

Колишній воротар мадридського "Реала" Франсиско Буйо заявив, що його команда в першому матчі за Суперкубок Іспанії переможе "Барселону" з рахунком 5:0. Буйо вважає "Реал" явним фаворитом в боротьбі за Суперкубок. За його словами, гру у відповідь мадридці виграють з рахунком 3:1 і в підсумку завоюють трофей, пише іспанське видання Marca.

Перший матч за Суперкубок Іспанії відбудеться в ніч на 15 серпня в Мадриді (початок - о 00:00 за московським часом). Гра у відповідь пройде в ніч на 18 серпня в Барселоні і розпочнеться о 01:00.

У минулому сезоні "Барселона" виграла чемпіонат Іспанії, а "Реал" - Кубок країни. Всього команди зустрічалися один з одним п'ять разів: по два рази в чемпіонаті країни і Лізі чемпіонів, а також у фіналі Кубка Іспанії. Один з матчів (перший) "Барселона" виграла з рахунком 5:0.

53-річний Буйо грав за "Реал" з 1986 по 1997 роки. З мадридською командою він шість разів перемагав в чемпіонаті Іспанії, два рази на Кубку Іспанії і чотири рази - в Суперкубку країни.

Зараз ви читаєте новину «"Барселоні" передбачили розгром 0:5 у матчі за Суперкубок Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі