понеділок, 21 січня 2019 20:10

"Барселона" здобула перемогу завдяки сумнівному рішенню системи VAR

В Іспанії знову суперечки через арбітрів. В 20 турі іспанської Ла Ліги "Барселона" обіграла "Леганес". Українці Андрій Лунін і Василь Кравець просиділи весь матч в запасі, Мессі вийшов з лавки, взяв участь в другому голі і забив третій. Але говорити всі будуть про суддів.

На 71-й хвилині Лео двічі хитнув захисника і зарядив з-за штрафної - Куельяр потягнув, але набіг Суарес і добив м'яч у ворота. Кіпер "Леганеса" впав, вказуючи на те, що Суарес зарядив йому в обличчя. Суддя Рікардо Пабло Бенгоечеа звернувся за допомогою до VAR. Гол зарахували.

  Луїс Суарес забив гол з порушенням правил
Луїс Суарес забив гол з порушенням правил

Повтор чітко показує, як коліно Луїса потрапляє в обличчя Куельяра. Але треба враховувати, що Луїс спочатку торкнувся м'яча, а потім за інерцією потрапив в обличчя воротаря.

"Там був контакт гравця з воротарем, це небезпечна гра. Все це бачили, крім VAR ", - лаявся після матчу Маурісіо Пеллегріно, головний тренер" Леганес ".

"По-моєму, гол був чистий. Що я можу сказати, кожен бачить по-своєму. Завжди будуть скандали, помилки. Потрібно вміти приймати помилки. Вони не зникнути, тому що з'явився VAR або судити почне робот ", - сказав головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" зі скандалом пройшла до чвертьфіналу Кубка Іспанії - відео

"Реал" поступився в Кубку Іспанії та повторив антирекорд - відео.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" здобула перемогу завдяки сумнівному рішенню системи VAR». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі