неділя, 31 березня 2013 11:19

"Барселона" втратила очки з "Сельтою", "Реал" оступився з "Сарагосою"

"Барселона" втратила очки з "Сельтою", "Реал" оступився з "Сарагосою"
Гол Мессі не допоміг "Барсі" обіграти "Сельту". Фото: reuters.com

"Барселона" зіграла внічию зі скромною "Сельтою" (2:2), проте "Реал" не скористався можливістю скоротити відставання від лідера чемпіонату Іспанії до 11 очок, оскільки оступився в матчі з "Сарагосою" - 1:1.

Поєдинок з "Сельтою" був відзначений черговим знаменним голом Ліонеля Мессі. Аргентинець відзначився в 19-му матчі "Примери" підряд і повторив досягнення Кріштіану Роналду, який в минулому сезоні вразив ворота всіх суперників свого клубу по чемпіонату. В останній раз Мессі йшов з поля без гола 3 листопада в матчі з тією ж "Сельтою", тільки домашньому.

Каталонці пропустили першими - відзначився Начо Інса. Але Крістіан Тельо відновив рівновагу, і здавалося, що гол Мессі на 73-й хвилині стане переможним. Однак незадовго до фінального свистка Борха Оубінья завдав влучний удар головою - 2:2.

"Реалу" теж довелося відіграватися, оскільки вже на шостій хвилині Родрі підхопив нічийний м'яч, промчав уперед і завдав чіткого завершального удару. Роналду зрівняв рахунок, забивши свій 28-й гол у сезоні, але на більше "королівський клуб" виявився не здатний - 1:1.

Раніше "Малага" здолала "Райо Вальєкано" з рахунком 3:1 і наздогнала "Реал Сосьєдад", що займає четверте місце. Самі сан-себастьянці грають в неділю, як і "Атлетіко", який тепер має шанс випередити "Реал".

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" втратила очки з "Сельтою", "Реал" оступився з "Сарагосою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі