понеділок, 11 липня 2016 18:07

"Байєр" виходив на Драговича в обхід "Динамо" - Суркіс

"Байєр" виходив на Драговича в обхід "Динамо" - Суркіс
Фото: dynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю СЭ в Украине спростував інформацію про те, що австрійський захисник Александар Драгович найближчим часом перейде до "Байєра":

"На даний момент на моєму столі немає офіційної пропозиції від німецького клубу - останнє надійшло приблизно півтора місяця тому, але сума компенсації за гравця нас не влаштувала. Все інше - чутки, які я ніколи не коментував і не буду коментувати надалі.

У той же час мені точно відомо, що представники "Байєра" в обхід "Динамо" виходили на самого Драговича - ще до чемпіонату Європи, що, не виключаю, вплинуло на його гру в складі збірної. Наш клуб має тепер всі підстави звернутися до ФІФА та УЄФА. Для початку з запитом: чи мав "Байєр" право контактувати з нашим гравцем безпосередньо, якщо у футболіста - діючий контракт на два роки?", - сказав Ігор Михайлович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Байєр" активно працює над моїм трансфером - Драгович

"Тиску на мене робити не треба: Драгович стане відпрацьовувати свій контракт в повній мірі рівно до того моменту, коли або "Байєр", або будь-який інший солідний західний клуб не просто проявить до нього інтерес, а й запропонує відповідну високого класу гравця компенсацію. Було б дивно, якби я погодився віддати ключового футболіста "Динамо" за суму, що менша тієї, за яку ми його купували", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Байєр" виходив на Драговича в обхід "Динамо" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі