пʼятниця, 18 червня 2010 17:40

Аршавін продаватиме молодіжний і дитячий одяг

Аршавін продаватиме молодіжний і дитячий одяг

Нападаючий лондонського "Арсеналу" і збірної Росії з футболу Андрій Аршавін презентував власну торгову марку, повідомляє "Інтерфакс". За словами спортсмена, під брендом його імені незабаром буде випускатися молодіжний та дитячий одяг.

Аршавін зазначив, що на розробку торговельної марки його підштовхнуло бажання захистити своє ім'я від незаконного використання. Директор компанії, створеної для просування бренду, Дмитро Михайлов пояснив, що в Санкт-Петербурзі частенько трапляються випадки появи в продажу товарів, для поширення яких використовується ім'я відомого футболіста.

Логотип нової марки являє собою чорно-біле зображення футболіста з вказівним пальцем біля губів - фірмовий жест російського форварда, яким він відзначає всі забиті ним голи. Поруч із зображенням розміщений автограф Аршавіна.

Дмитро Михайлов заявив, що поки власники прав на торговельну марку не уклали контрактів на виробництво одягу, проте директор компанії запевнив, що компанія вже вступила в контакт з "зацікавленими людьми".

Андрій Аршавін зазначив, що буде брати участь у просуванні бренду, але багато часу своїй марці приділяти не зможе, тому що поки має намір зосередитися на своїй основній роботі, а не на занятті бізнесом.

Також футболіст поділився планами на найближчі роки і відзначив, що планує залишатися у великому футболі ще як мінімум п'ять років. "Ще років 5-6 хотілося б пограти у футбол на високому рівні", - цитує спортсмена РІА Новини.

Сезон - 2010/11 в англійській прем'єр-лізі стартує 14 серпня. У першому турі "Арсенал" Аршавіна буде зустрічатися з "Ліверпулем".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Аршавін продаватиме молодіжний і дитячий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі